Jontse – Suunnittelu, sisustus ja tyylit

Blogi tyylistä ja suunnittelusta

Pelihuoneiden sisustus – Oikeiden laitteiden valinta

Jokainen pelihuone on yhtä ainutlaatuinen kuin kodinomistajan itsensä, joten on tärkeää, että pelihuoneesi on heijastunut makusi, mutta myös silmällä siihen, miten käytät tilaa, jotta voit laajentaa tyyliä uhraamatta toiminnallisuutta.

Eri peleihin tarvitaan erilaisia ​​tiloja ja laitteita. Käytä neliömaisemaa viisaasti. Päätä etukäteen, kuinka tilaa käytetään ja mitä toivomuslistalta voi tehdä huoneeseen.Voit myös saada lisää ideoita tästä Forbes-artikkelista.

– Pelihuonepöydät:

Sinun pitäisi etsiä mukava pöytä, melko tasainen (ei halkeamia, kuvioitu) keskikokoinen (6 henkilöä) sopii useimpiin peleihin. Mukautettuja pöytiä on laatikoilla, varastolla ja muilla (geekchichq.com), mutta ne ovat kalliita. Voit rakentaa jotain vastaavaa, jos olet erittäin ammattitaitoinen.

– Pelihuoneen tuolit:

Se riippuu siitä, kuinka kauan pelaat pelaamista, jos käytät 4 tai 5 tuntia seances flex taitettavat tuolit tappaa sinut, joten suosittelen saada 6 mukavaa mutta kiinteää tuolia.

– Pelihuoneet:

Se riippuu kokoelmasi koosta. Sinulla on 30 peliä tai 300 sinun ei tarvitse olla sama. Suunnittele tulevaa laajennusta (pidä hyllyjä tyhjänä tulevissa peleissä).

Jos olet korttihaisi, isännöi viikottaista pokeria tai et saa tarpeeksi Las Vegasia, tämä pelihuone voi olla vain sinulle. Poolipöytä, pelikortti blackjackille tai pokeri ja tyylikäs moderni baari tuntuu kuin olet Las Vegas Cityssä alas kellarissa.

Voit myös varata paikan PC-kotelolle, josta haluat nauttia  Unibet online pelit toisinaan.

Muut ajatukset voivat olla huone, joka on omistettu klassisille lautapeleille, jos huoneesi käytetään nuoremman väkijoukon. Jos sinulla on suosikki elokuvajohtaja (Hitchcock, Tarantino, Spielberg), voit lähteä elokuvapelivähdelle, jossa on elokuvamainoksia, elokuvakelat ja suuret näytöt, joilla voit katsella rahan värin, kun pelaat poolia tai Forrest Gumpia, kun isäntät ping pong -turnaus

Vastaa