Jontse – Suunnittelu, sisustus ja tyylit

Blogi tyylistä ja suunnittelusta

Pelihuoneiden koristeluideoita

Yleensä on pelihuone nykyaikaisissa kodeissa tai joillakin alueilla, josta löytyy pelejä ja viihdettä sekä asioita vapaa-aikana. Pelihuone ei ole koskaan täydellinen ilman hyvää pelihuonehuonetta, joten jokainen pelihuone on varustettava tyylikkäimmillä tavaroilla. Biljardipallot, biljardipöydät, viileä maalivärit ja hauskat kuvat ovat erinomainen lisä rentouttavalle pelihuoneelle.

Ensinnäkin pelihuoneesi on varustettava sopivalla sisustuksella, ennen kuin voit täyttää sen kaikki yhteensopivat huonekalut ja pelivarusteet.

Kun olet valinnut maaliteeman, on hyvä idea tarkastella roikkua eri valokuvista, jotka liittyvät yleisen teeman kanssa. Jos huone on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisten allas- ja pokeri- tai kasinopeleihin, niin suuret James Deanin valokuvaus- tai pokeri-kuvat toimivat hyvin aksentteina. Online-pelit ComeOn bonuskoodi .

Pelihuoneen biljardipöytä

Jokaisessa pelihuoneessa on oltava biljardipöytä, joten jokainen voi kokoontua yhteen ja pelata upeaa biljardipeliä. Poolipöytää voi ostaa joko suurilta tavarataloilta tai urheiluvälinekeskuksilta, ja niitä voi jopa hakea verkosta alennusaltaiden myymälöiden kautta. Poolipöytiä voi ostaa useissa eri väreissä, mikä helpottaa sen sovittamista pelihuoneeseesi. Voit mennä klassisen vihreän biljardipöydän kanssa, kuten useimmissa turnauksissa, tai päättää toisesta väristä, kuten punaisesta, sinisestä tai mustasta.

Pelkkä biljardipöytä ei voi muuttaa tilaa pelihuoneeseen, lisävarusteita on järjestettävä. Voit etsiä urheiluvideoita seinille tai jopa tiki-baarille hauskaa. Neon seinävalot ovat aina hyvä lisä, ja sinun pitäisi pystyä löytämään ne eri erikoisliikkeissä verkossa. Voit sisällyttää videopelejä tai muita elektronisia laitteita, mutta se ei välttämättä ole tarpeen, jos vieraasi ovat kaikki altaiden ystäviä.

Seinällä oleva tikkataulu lisää mukavan kosketuksen, antaa muille jotain tekemistä, kun se ei ole heidän vuoronsa. Voit sisällyttää pienen jääkaapin, jos haluat, tai ehkä vain jäähdytin juomia

Olipa pelata lautapelejä, uima-allasta tai edes katsella elokuvia, on aina hyvä tilaisuus luoda tilaa vain näille aktiviteeteille.

Vastaa