Jontse – Suunnittelu, sisustus ja tyylit

Blogi tyylistä ja suunnittelusta

Las Vegasin nähtävyydet, jotka sinun tulisi nähdä vierailullasi

Las Vegas tunnetaan parhaiten uhkapeleistään ja kasinoistaan (Parhaat hedelmäpelit) , mutta sillä on paljon muutakin tarjottavaa vierailleen. Las Vegasin nähtävyyksille ei ole loppua eikä kaikki ole uhkapeleihin liittyvää. Kaupunki tarjoaa seikkailuja, viihdettä sekä jännitystä kaikille.
Seuraavassa muutama suurin nähtävyys, jotka sinun tulisi nähdä vierailullasi

Spring Mountains
Länteen Las Vegasin laaksosta sijaitsee Spring Mountain Kansallispuisto, jonka paikalliset tuntevat nimellä Mount Charleston.

Joka kerta, kun ihmiset kysyvät missä käydä Nevadassa, Mount Charleston on ensimmäinen nimi, joka juolahtaa mieleen, ja hyvästä syystä. Virallisesti kutsuttuna Charleston Peak on Spring Mountainsin korkein ja osavaltion kahdeksanneksi korkein huippu. 3700 metrin korkuisena paikkana se on alueen ainoa paikka, jossa on neljä vuodenaikaa.

Lamoille kanjoni
Lamoille kanjoni löytyy Ruby Mountainsilta koillis-Nevadasta. Matkusta Ruby Domea sivuavia sivuteitä, sen jälkeen laskeudu 2700 metriä. Vesiputoukset, niityt sekä lumivyöryjen aiheuttamat uurteet kilpailevat huomiostasi.

Great Basin -kansallispuisto
Great Basin -kansallispuisto, joka tunnetaan muinaisista vihnemäntymetsistään, sijaitsee keskisessä Nevadassa lähellä Utahin rajaa. Käy tutustumassa sekä käy samalla Lehman-luolilla Wheeler Peakin juurella.

Cathedral Gorgen kansallispuisto
Noin 2,5 tuntia Las Vegasista pohjoiseen sijaitsee Cathedral Gorgen kansallispuisto, valokuvaajan unelma. Se sijaitsee pitkässä ja kapeassa laaksossa, jonne eroosio on aikaansaanut ainutlaatuisia muotoja pehmeään bentoniittisaveen päivä ja vuosi toisensa perään. Koe aukkokanjonit tai hienot näköalat kävellen jollain monesta polusta.

Tahoe-järvi
Carson Citystä länteen Nevadan ja Kalifornian rajalla sijaitsee Tahoe-järvi, Pohjois-Amerikan suurin vuoristojärvi ja USA:n toiseksi syvin heti Oregonin kraatterijärven jälkeen. Tämä järvi muodostui noin kaksi miljoonaa vuotta sitten.

Red Rock -luonnonsuojelualue
Red Rock, Nevadan ensimmäinen luonnonsuojelualue, sijaitsee 27 kilometriä LAs Vegasin nauhasta länteen. Vaella tai ota 20 kilometrin ajelu Mojaven autiomaassa. Jättimäinen kiviseinä, jonka kyljessä on epätasainen tummanpunainen, kauas näkyvä raita, tunnetaan nimellä Keystone Thrust.

Tonopah
Tonopahia voidaan sanoa maan parhaaksi tähtienkatselupaikaksi. Kaupunki sijaitsee 350 kilometriä Las Vegasista pohjoiseen ja siellä on kartoitettuja, tähtipoluiksi kutsuttuja teitä ja niiltä voi havaita jopa 7000 tähteä.

Vastaa