Jontse – Suunnittelu, sisustus ja tyylit

Blogi tyylistä ja suunnittelusta

Kodinvalosuunnittelun vinkit

Kodinvalosuunnittelun vinkit ovat tärkeitä asumismuotoisille, jotka eivät ole kovin tietoisia parhaista järjestelmistä ja trendeistä. Kodin valaistus ei ole yhtä suoraviivaista kuin saattaa ilmetä, koska kodin eri alueet ovat erilaisten tarpeiden vuoksi. Olohuone on täysin erilainen kuin keittiö ja ruokasali tarvitsee valaistusta, joka ei liity makuuhuoneeseen.

Käyttämällä oikeita elementtejä voit saada erittäin esteettisen kodin, joka näyttää ja tuntuu oikealta. Lisäksi valaistus parantaa huomattavasti kodin arvoa sekä asunnon omistajalle että jälleenmyyntiarvolle, joten se on viisas investointi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Olohuone on yksi tärkeimmistä huoneista kävijöiden näkökulmasta, joten haluat valaistuksen olevan aivan oikein. Paras tyyppinen valaistus olohuoneeseen edellyttää täydellistä valaistusta alueella.

Makuuhuoneessa pitäisi todella olla täydellinen valaistus sinulle niin, että sitä voidaan muuttaa kirkkaasta vilkkaasta huoneesta viihtyisäksi romanttiseksi hetkeksi. Siksi tulisi olla minimaalinen ympäristön valo ja sen päälle, sinulla pitäisi olla elementtejä, joiden avulla voit keskittyä valoon niin ja kun tarvitset.

Pelihuone on nyt myös enimmäkseen mukana uusissa kodeissa. Pelihuoneessa (rahapelit) on useita valaistusvaihtoehtoja, ja useimmiten ihmiset mieluummin pitävät urheilutavusta valaistuksessa.

Keittiö on kirkkaan valaistu, koska tarvitset riittävästi valoa ruoanlaittoon. Valaistus on tärkeää keittiössä onnettomuuksien välttämiseksi, joten niitä tarvitaan myös turvallisuuden näkökulmasta.

Kylpyhuone tarvitsee myös oikeanlaisen valaistuksen antamaan hyvän ja rentouttavan kokemuksen. Alueet, kuten suihku ja pesuallas, tarvitsevat lisää valaistusta ympäristön taustavalolta.

Vastaa